Lotusbloemen – een mooie aanvulling op uw tuinvijver

Een lotusbloesem kan effectief worden gevuld in “kuipen” in of rond uw meer. Enorme houders zullen ook functioneren. Zorg er gewoon voor dat ze nat blijven, en met nat bedoelen de experts ZEER nat. In de regel zouden er in ieder geval twee kruipen water moeten zijn over de grond waarop u uw lotusbloem plant. Ze houden van het vuil, het zijn sowieso uitgedroogde planten, wat de reden is dat de omstandigheden in het kweekmeer (misschien specifiek voor jouw scène) geweldig kunnen zijn.

Er zijn een paar soorten lotusbloesems die je kunt bekijken, die vandaag beschikbaar zijn. Vergroot de extravagantie en het klimaat dat een kweekmeer vanaf nu geeft door lotusbloesems te planten – deze zullen verbazingwekkend ontkiemen en gedijen in uw eigen openluchtasiel. Maak een aanzienlijk betere plek om thuis veel tot rust te komen. Duurzame planten, bijvoorbeeld lotusbloesems, zijn een buitengewone gedachte voor elk kweekmeer. Deze planten hebben echter een goede grond en vochtige toestand nodig. Het is in ieder geval niet helemaal ondenkbaar om ze te veranderen in meer droge natuurlijke omstandigheden.

Wikkelt precies zoals de gestalte van de bladeren van de plant kan verdraaien of bevlekt kunnen worden, aards gekleurd en droog of bevlekt. Dus je moet je echt concentreren op je lotusplanten met een toegewijde, aanhoudende perceptie. Als u onder ideale omstandigheden leeft, voor het welzijn en de pracht van uw lotusbloesems en in het algemeen als kinderkamer, moet u ze op de juiste manier in de gaten houden.

Warme, zo niet wat wordt gezien als hete temperaturen, zijn geliefd bij de lotusplant. Tachtig tot negentig graden zijn echt ideale omstandigheden voor dit soort leven op het meer. Net als bij elke soort plant- of kwekerijbloei, zal een lotusbloesem onder pf-omstandigheden tot zijn volle, bloeiende en meest wonderbaarlijke potentieel komen. Met hun potentieel bedoel ik de grootte en staat van de bloemen, net als het welzijn en de geur van je meer al met al. Dit draagt ​​natuurlijk bij aan de allure van uw huis buiten en uw vermogen om veel tot rust te komen.

Er zijn een paar soorten lotusbloesems, bijvoorbeeld de “Chinese Dbl Rose”, deze worden afgebeeld als diep roze getinte dubbele bloesems. Ze kunnen zich ontwikkelen tot een meter lang. Omdat dit een van de meer bescheiden lotusbloesems is, kunnen ze in een compartiment van drie gallon met water worden gevuld. De Chinese dubbele roos is een prachtig gezicht om te zien! Je zou versteld staan ​​van de prachtige schaduw en het gevoel dat het om je heen geeft. Deze roos van een lotusbloesem kan het brandpunt van fascinatie worden in uw kweekvijver. Er zijn echter nog veel, veel meer soorten prachtige kwekerijmeerplanten beschikbaar om over te bekijken, en een aanzienlijk overzicht van lotus, en dat is waar dit artikel op zal ingaan.

De “Ruler” of Alba Striata zijn buitengewone bloesems. Het is een witachtige spruit met delicate strepen van roze tinten aan de randen van de bloembladen. Deze planten kunnen onder prachtige omstandigheden wel anderhalve meter lang worden. De soevereine lotusbloei ontploft in een brede witte roosvormige bloei wanneer hij volledig ontspruit. Zoals alle vegetatie zal de lotusbloei de zuurstof die overal waarneembaar is uitzetten. Het is eveneens een buitengewone methode om uw vijver- en / of scèneplan te verbeteren met een waterplant die het beste bij uw eigen smaak past.

Een van deze schitterende en uitstekende bloesems staat bekend als de “Mrs. Perry D Slocum” en wat een oogverblindende vrouwen zijn dat! Deze bloesems zijn veelkleurig en abs el. De eerste dag lijken ze roze, op de tweede dag zijn ze roze en geel, tegen de derde dag van bloei hebben ze een rijke, blozende roze tint. Deze samengevoegde tonen zijn extravagante toppen die je ongetwijfeld zult koesteren. De lotusbloesem van mevrouw Perry D. Slocum ontwikkelt zich onder voldoende omstandigheden ongeveer 1,20 tot 1,20 meter. Wat meer is, zal uw over het algemeen losser wordende openluchtmeer eindigen met een explosie van mooie, geurige aantrekkingskracht.

De lotusbloem genaamd “Momo Botan” is een diep, prachtig roze, het zal tweevoudige spruiten creëren, van echt rijke waterbloemen. Meer gekruide bloesems kunnen open blijven naarmate de nacht vordert. De kiemperiode van deze grote bloei zal langer duren dan de normale bloeiperiodes van andere bloesems, waaronder lotusbloem. Deze planten kunnen ook een beetje in uw vijver worden gezet.

De “Lavender Lady” is een ander prachtig individu uit de groep lotusbloesems. Dit zijn, zoals hun naam laat zien, vage, maar toch krijtachtige en oogverblindende, lavendelkleurige bloemen met een vleugje roze. Deze verrukkelijke vrouwen ontwikkelen zich om vijf tot twee meter lang te worden, afhankelijk van de deugdelijkheid van hun omstandigheden. Zoals alle overgebleven lotusbloesems, moet u zich bewust zijn van hun behoeften in de mate van de afmetingen van water, licht en vochtigheid. De toestand van uw huidige situatie is daarvoor essentieel. U kunt unieke omstandigheden creëren wanneer u voor uw lotusbloei zorgt, bijvoorbeeld door de bloesems te vertroebelen, extra aandacht te besteden aan hun toelating van water, het welzijn van de omringende planten en de algemene veiligheid van de bloesem.

Een andere uitstekende lotus-spruit staat bekend als de Green Maiden. Ondanks de smaak en schoonheid van elk van deze mooie vrouwtjes, is de normale onmiskenbare vorm en schaduw, die marginaal verschillen tussen de verschillende soorten van deze bloesem. Vanwege de Groene Dame (eveneens met talrijke lotusbloesems) gaat hun opeenvolgende voorbeeld van kleurverandering van roze naar geel naar crèmekleurig. De laatste bloei ziet eruit alsof de uiteinden zijn ondergedompeld in een schitterend, maar onopvallend roze, het geel is des te aandachtiger te zien vanuit het brandpunt van de spruit. Deze bloesems kunnen in uw g-meer tot drie voet groeien.

Een andere prachtig genoemde lotusbloesem is de Frankly Scarlet lotusbloei. Deze zijn saai roze en een opmerkelijke, levendige en aantrekkelijke uitbreiding van uw meer. Deze planten kunnen tot zes voet groeien en verschillende, enkele spruiten produceren. Om eerlijk te zijn, de eerlijk rode lotusbloesem is een van mijn onbetwiste topkeuzes. Behandel haar als een prinses en zij zal ook als eminentie met je omgaan. Ontdek hoe verbazingwekkend deze bloesems in uw kweekvijver zullen verschijnen, en ook de potentiële omgevingen waarin tal van soorten lotusplanten kunnen helpen bij het herbergen van ander ongetemd leven.

Enkele witte bloesems kunnen ook buiten mooi zijn in uw kweekvijver, om dat extra sprankje leven aan uw scène toe te voegen. Deze bloesems zijn lotusbloesems die de “Alba Grandiflora” of ook wel de “Aziatische” worden genoemd. Deze voortreffelijke, bekervormde lotusbloem kan ook onder goede omstandigheden tot 1,5 meter hoog worden. Ongeacht wat uw buitentuinthema is, als u een kweekvijver heeft, kan een lotusbloesem het ideale antwoord voor u zijn. Neem een ​​kijkje in de soorten bloesems die vandaag beschikbaar zijn en kies wat u nodig heeft voor de absoluut beste afwerking die u zich kunt voorstellen in uw buitenplan of kweekvijver.