Exotische bloemen: luxueus en indrukwekkend voor uw huis- en tuindecor

Er zijn een paar soorten fascinerende bloesems die het beste bij elk evenement passen. Wat meer is, natuurlijk, afhankelijk van je eigen smaak, zul je de beste intrigerende bloesems moeten kiezen die je kunt krijgen om de ideale bloesems te zijn, de meest bevredigende vanwege de reden dat ze zullen dienen. Bijvoorbeeld: bij iemands begrafenisdienst moet u misschien een bos rozen plukken die de verlopen zouden hebben gekoesterd. Hier zijn een aantal verschillende modellen (alles bij elkaar genomen, deze bloesems zijn voor vrolijke evenementen, net als de meer betreurenswaardige.

Musa’s:

De Chinese Musa-bloei is een schokkende illustratie van de soorten intrigerende bloesems die ideaal zijn voor kwekerijen of bloembundels.

Calathea’s:

De bizarre bloesem genaamd het geslacht Calathea bevindt zich in de Marantaceae-groep van ploegen, in ieder geval contrasteert het met verschillende geslachten. De Marantaceae-groep van intrigerende bloesems, waarin Maranta en Ctenanthe zijn verwerkt, zijn onvertakte bloeiwijzen met kegelvormige trossen.

De calathea komt uit tropisch Zuid-Amerika, Calathea, het heeft ongeveer 300 verschillende soorten. Deze bloesems houden van de schaduw en het benauwdheid, ze zijn in alle opzichten allemaal gevuld in een aanzienlijk deel van de wereld net binnenin. Deze bloesems hebben volledige schaduw van de zon nodig. Hoe het ook zij, als ze de kans krijgen, kunnen ze een beperkte hoeveelheid ochtendzon aan. Deze buitengewone bloesems hebben hun vuil nodig om klam te zijn, maar rondom uitgeputte grond wordt het gebruik van mest aanbevolen.

Wanneer, in het ongewone geval dat deze bizarre bloesems buiten komen te staan ​​- u er zeker van moet zijn dat ze gezond zijn, moeten ze worden bevrijd van alle ongedierte en ziekten. Een deel van de calathea gaat midden in de winter door, maar komt midden in de zomer weer terug.

Cymbidiums:

Cymbidiums bevatten ongeveer 44 soorten ze worden gevonden in de oerwouden van de oude wereld. De voortreffelijke, enorm bloeiende soorten cymbidiums komen uit de hogere districten van de Himalaya en moeten in koele omstandigheden worden bewaard om goed te ontkiemen.

Dendrobiums:

Dendrobiums hebben echt ongeveer 1.000 unieke soorten in hun kolossale familie, ze hebben ook kruising tussen koninklijke vrouwen. In ieder geval zijn er veel veranderde ontwikkelingsomstandigheden voor dit soort kleurrijke bloei. Er wordt aangeraden om op te zetten van waar op aarde en op welke hoogte hun plant acclimatiseert, om te beslissen hoe het beste met de plant kan worden omgegaan.
Miltonias:

Miltonia’s worden soms de Pansy Orchid genoemd. Er zijn ongeveer tien verschillende soorten, en miltonia’s worden voornamelijk in Brazilië ontdekt, langs deze lijnen zijn het warmklimaatbloesems, en er zijn talloze halfrassen met een geweldige geur, in het licht van het feit dat de militona een bijzonder geurige bloei is. in de eerste plaats. Deze bloesems zullen een prachtige tastzin toevoegen aan hun omgevingsfactoren, omdat ze, ondanks hun aroma, verbazingwekkend aangenaam zijn voor het oog.

Odontoglossums:

Odontoglossums hebben bovendien een breed scala aan diergroepen, ongeveer 100 en 75. Deze buitengewone bloesems zijn begonnen in de bergen van Zuid-Amerika, net als in hoger gelegen gebieden en worden gebruikt om verduisterde bossen nat te maken. Op deze manier moeten deze prachtige bloesems onder koele omstandigheden worden verzorgd, er zijn ook talloze kruisingen, dus er zijn talloze soorten om door te bladeren.

Oncidiums:

Dit behoren tot de beroemdste intrigerende bloesems en er zijn ongeveer 600 unieke soorten in aanwezigheid. Ze komen uit de oerwouden van Amerika, en niet veel van hen vullen zelfs hoge hoogten, deze moeten bovendien onder koelere omstandigheden worden toegediend. Gelukkig zijn de kruisingen milder dan de soort, je zult zien dat dit voor de meeste planten geldt.

Paphiopedilums:

Paphiopedilums, het stamwoord is Paphinia – die de Griekse godin was die de Romeinen later Venus noemden. Er bestaan ​​ongeveer zestig soorten, afkomstig uit Azië, India en Nieuw-Guinea. Er zijn soorten met gevlekt blad die in warme omstandigheden moeten worden gehouden. Ook hebben de paphiopedilums die gewoonbladig en enkelbloemig zijn, overgangs- / koele omstandigheden nodig, en gewoonbladige meerbloemige soorten moeten warme omstandigheden hebben om te verdragen.

Phalaenopsis:

Phalaenopsis, of de fascinerende bloesem die vaak de Moth Orchid wordt genoemd, komt uit Java en de Zuidzee, de Filippijnen en Queensland, Australië. Het zijn dus ongetwijfeld producenten van warme klimaten, en ze houden ervan om in de schaduw te zijn. Phalaenopsis zou de ideale kamerplant zijn, ze bloeien vrij en maken bovendien buitengewone zegeningen.

Vandas:

Vanda’s hebben ongeveer vijftig soorten. Een paar helften zijn afkomstig uit de oerwouden, Azië en het oosten – tot in Australië. Deze helften hebben een warm klimaat nodig met veel prachtig licht. Talloze mensen draperen ze in hun huis of tuin van houten korenmaat.
Water tuinieren:

Waterlelies en lotussen zijn een mooie toets voor uw meer, of cascade enzovoort. Significante cultivars van waterlelies en lotussen – die praktisch allemaal veredelaars zijn – onderzoeken de beste scènes om deze kleurrijke bloesems te ontwikkelen.

Nymphaea en Nelumbo:

De geslachten Nymphaea en Nelumbo zijn prachtige soorten bizarre bloesems, verschillende geslachten in de waterleliefamilie omvatten Nuphar, Victoria, Euryale, Barclaya

Draecena:

Draecena (ook wel de mythische slangenboom genoemd) is een kleurrijke bloei die geen normale watergift nodig heeft en ook niet veel licht nodig heeft. Het is een beeld van kracht en bloei. Deze bloesems kunnen 1000 jaar tevreden zijn. Een ideaal cadeau voor jezelf of een metgezel of familielid die niet zoveel energie heeft om te cultiveren, maar toch niets liever zou willen dan een mooie kwekerij, in ieder geval een kleine, en iets rijks en vreemds om lange tijd aan te geven. de toekomst.

Iedereen kan een opvallend stukje schaduw toevoegen aan zijn huis, of zelfs aan de werkplek met de rijke, fascinerende wilde bloesems. Kleurrijke planten en bloesems voegen een uitstekende toets toe aan elke tuin, huis, veranda of tuin, net als bruiloften, festiviteiten, feesten en meer ernstige gebeurtenissen.