About Us

Alle dames beseffen dat franje de outfit maakt. Een vermoeiende donkere rok en een wit conservatief overhemd kunnen worden veranderd in een opvallende verzameling als je een levendige sjaal, hangende studs, rode sifons en een bijpassende tas van koeienhuid toevoegt. Versieringen kunnen ook enorm veel geluk geven in het dagelijks leven. Nee, ik bedoel niet edelstenen en riemen – hoewel een ander paar schoenen voor mij op een goed medicijn lijkt – maar in plaats daarvan verschillende dingen die toon, gevoel en oppervlak kunnen verweven in het normale dagelijkse leven.

Uw woon- en werkplekken zouden bijvoorbeeld een heerlijk banket moeten zijn voor uw vermogens en boordevol dingen die u waardeert – een specifiek stuk vakmanschap, foto’s van dierbaren, de geur van een nieuwe roos of een vurige vanillevlam, het geluid van je # 1 jazz-cd of water dat door een kleine bron stroomt. Een paar jaar eerder heb ik een cd gemaakt met twintig van mijn belangrijkste deuntjes en het afstemmen geeft me over het algemeen een goed gevoel. In feite, beter dan geweldig als je bedenkt dat ik door het huis begin te bewegen als een wilde dame en zo hard mogelijk zing (sommigen noemen het schreeuwen).

Geliefden zijn bovendien extra’s, die lagen sociale verbinding en enthousiaste hulp aan je leven toevoegen. Kinderen zijn absoluut leuke, liefdevolle stappen in het leven van iemand, en als je een kind begeleidt, heb je besloten om een ​​assistent van haar leven te worden. En daarna zijn er ook de niet-menselijke soorten. Huisdieren, met hun ongekwalificeerde liefde, kunnen ervoor zorgen dat u zich de belangrijkste persoon op aarde voelt. Hoektanden en verschillende wezens worden naar medische klinieken gebracht om de mensen op te vrolijken en de herstellende interactie te helpen. Er is een groot aantal plantensoorten die simpelweg inhouden om belangrijk te zijn voor je leven. Ga naar buiten en wrijf met je onbedekte voeten over een stuk koud gras. Ruik een bloesem. Opruimen. Plant een kinderkamer.

Waarschijnlijk is de grootste assistent van mijn leven voedsel, niet omdat ik het nodig heb om te verdragen, maar omdat het zo veel is van wie ik ben. Het opzetten van een basissalade tomatensalade krijgt me volledig opgeladen. De geur van basilicum dringt de kamer binnen terwijl ik de bladeren losmaak. Het natte, stevige oppervlak van tomaat op mijn vingers. De schitterende kronkeling van rood, wit en groen gemaakt door het uitwisselen van stukjes tomaat, basilicum en nieuwe mozzarella op een schaal. Nadat ik het heb opgelost met zout, peper en extra vierge olijfolie, dompel ik me neer met dierbaren, genietend van elke hap terwijl ik afstem en met mijn bezoekers praat. Dat ene eenvoudige bord met gemengde groenten bezielt al mijn vermogens.

Inderdaad, zelfs verouderde godinnen zijn niet zonder franje. Quan Yin, de Chinese godin van sympathie en clementie, wordt vaak geportretteerd met dingen om haar heen die haar rol op de planeet vertegenwoordigen. Een kruik is bijvoorbeeld het uitvloeien van haar sympathie voor alle schepselen, een lotusbloem richt zich op de deugd in onze ziel die constant aanwezig is, en een wilgentak helpt ons te herinneren aan ons vermogen om te verdraaien en aan te passen zonder te breken.

Franje voegt plezier en interesse toe aan je leven. Kun je je Elizabeth Taylor voorstellen zonder edelstenen of een van de “Sex around there” dames zonder hun kosmopolitische mixdrankjes? Wat of wie het ook voor je doet – rode sifons, een hete toffeesparfait, nieuwe gordijnen, je katachtige of een hoofdmelodie – het toevoegen van medeplichtigen aan je leven is een gegarandeerde pass voor talloze blije minuten. De ziel van de Godin in je zou moeten worden verzorgd en bezield, zodat je voor altijd opgewonden kunt blijven.